Showbiz

DRAGANA MIRKOVIĆ proživljavala pakao zbog ove BOLESTI sa kojom se mučila već neko vrijeme!!

Dragana Miljković je do sada uspjela da stekne dosta toga uvom životu da ima ono što želi i kako želi u svom životu. Ona je sovju karijeru gradila na svom dobrom pjevanju a ne na skandalima.

Mnogi nisu ni znali šta se do sada dešavalo u njenom životu i na koji način s obzirom na to da je ona davala sve od sebe da sakrije ono što joj se dešava u životu i na koji način jer je ona odvuijek imala želju da to sakroje.

Naime ona je sa samo godinu dana saznala da ima iščašene kukove zbog čega je imala brojne proibleme i njeui roditelji su morali maksimalno da se potrude oko nje da bi joj pomogli da ona ovo prevaziđe i da riješi.

Naime osim toga doktori su mislili kako će ona da ima jednu kraću nogu zbog ovoga te su se njeni roditelji maksimalno posvetili kako bi joj pomogli i kako bi je vodili na sve potrebne vježbe akko bi ona uspjela da riješi svoje probleme.

Naime ona je do srednje škole imala proleme sa tim i pala je u jaku depresiju zbog toga jer više nije znala kako bi se sa tim nosila i na koji način bi riješila to .

Više vremena je provela u gipsu i zavojima dok se nije u potpunosti oporavila i mogla da lijepo stane na svoje noge i da ide dalje.

Ali dok se to nije desilo ona je preživjela svašta i morala je da se potrudi maksimalno oko toga da bi sada bila bez ikakvih muka i problema.

Naime ona je kao mala pokazala koliko ona voli muziku i koliko je muzikalna te su njeni odmah primijetili kako bi ona mogla da bude itekako uspoješna i kako bi mogla da izgradi jako dobru karijeru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *