Showbiz

Dragana Mitar na suđenju DOBILA POKLON od svog BIVŠEG MUŽA.. Edo poludio kada je ovo vidio!!!

Dragana Mitar je imala suđenje u Palati pravde i ona je imala ročište za razvod od svog supruga Siniše Dragutinovića sa kojim je bila neko vrijeme u braku.

Naime Siniša je podnio zahtjev da je Dragana imala određene elemente i određene dokaze kojima je ona uništila njegovu čast i narušila mu njegov duševni mir i sklad i zbog toga jer je odreene elemente iz njihovog braka iznijela u javnost.

Oni su se ponašali kao da se ne poznaju prilikom ulaska u sudnicu i kao da se ništa i nije desilo do sada među njima.

Naime Siniša se ponašao kao da ne poznaje Draganu i kao da mu ona nije ni bitna i kao da ne želi ni da je vidi a ni da je čuje i slično tome.

Naime on je donio dokaz a to je bio CD na kojem je on imao sve dokaze o tome kako i šta je ona govorila o njima dok je billa u rijalitiju.

Ovdje je bilo sigurno da će Dragana biti optužena i da će sudija presuditi u Sinišinu korist i da će on dobiti na ovom ročištu s obzirom na sve što se i kako i na koji način do sada desilo među njima.

Naime bez obzira na sve to sudija je ipak odlučio da će pomjeriti ovo ročište i da će najbolje biti da se stvari odvijaju i dešavaju na ovakav način.

Edo se nije nadao da bi nešto ovako moglo da se desi i na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *