Showbiz

Dragana Mitar pokušava FLERTOVATI i sa Markom dok Edis LUDI.. Evo šta se sada desilo!!!

Marko Miljković je nedavno ponovo došao na imanje jer je odlučio da želi nastaviti tamo gdje je stao bez obzira na sve. Naime on je unio veliki nemir među određene ttakmičare kao što su Dragana i Edis koji ne prestaju da se svađaju od kako se on vratio.

Draganina majka je odlučila dati komentar na sve to jer ona najbolje poznaje svoju kćerku i zna zašto i kako ona radi određene stvari.

Naime Jadranka Mitar je priznala da se uvjerila kako Marko namjerno radi određene stvari kako bi unio nemir u njihov život i kako je smatrao da je nešto ovako ipak najbolje da se odvija.

Draganina majka je priznala da njena kćerka nikada nije bila ovako sretna kao što je sa Edisom i njoj ne smeta što je on oženjen i što ima porodicu.

Naime Dragana je takva i jendostavno u koliko joj nešto nije po volji ona se brzo naljuti i ne zna to sakriti a i ne može to sakriti jer je to naprtosto ona.

Naime ona se samo nada da će što prije oboje progledati i shvatiti šta im Marko radi i zbog čega pravi sve te scene i koji je razlog svemu tome.

Dragana je bila u dilemi da li da bude sa Edisom ili sa Vladimirom i nekako je uspjela vrlo brzo da se odluči za jednog od njih ali olakšalo joj je što je on diskvalifikovan i više ga nije viđala i naravno to joj je itekako pomoglo oko svega.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *