Showbiz

Dragani Mirković poznati šeik nudi čak 200 MILONA kako bi ona bila sa njim…

Dragana Mirković je nedavno otkrila kako je imala jednu sumnjivu ponudu koja je posebno nasmijala i bila joj je nekako posebno interesantna kada je saznala o čemu se radi.

Naime ona je nedavno radila veliku proslavu za svog sina koji je svalio svoje punoljestvto tako da je ona iznajmila veliki dvorac a kada je pozanti šeik iz Ujednjenih emirata vidio taj dvorac nudio im je čak 200 miliona eura kako bi on bio njegov.

On se toliko fascinirao kada je ovo vidio jer nije očekivao nešto ovako idealno dobro i baš s eposbeno obradovao kada je ovo vidio i otkrio je kao ima želju da to bude njegovo jendog dana.

Naime ovaj dvorac datira još iz srednjeg vidjeka i on je poseban kulturno-historsijki značaj za ovu zemlju kao i ostale znamenitosti koje postoje u ovoj zemlji.

Naiem Dragana je bila više izenađena i zatečena kada je ovo vidjela i čula jer ipak neke stvaro su za nju sada posebno prmamljive.

Ona naravno svoj dvorac nikome ne želi i nikome ne bi ni mogla da proda jer tvrdi da je to nešto posebno za njih i ona ga već ima 9 godina i to je za nju nešto najvrednije što ima i ujendo i najveće što ima.

Ona se sada priprema za renovieranje ovoig objekta i spremna j eda da velike pšare za to samo kko bi imala sve onako kako ona želi i kako zamišlja u svojoj glavi jer ona je oduvijek i tako voljela da uvijek ima te tako poznate znamenitosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *