Showbiz

Draganin sin je NAJMISTERIOZNIJE DIJETE na ovom svijetu.. KadA VIDITE čime se on bavi sve će vam biti jasno!!!

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić su do sada uspjeli da urade i naprave puno toga u svom životu i na pravi način a izgradili su posebnu porodicu.

Naime Dragana Mirković je sa njim dobila dvoje djece, kćerku Manuelu i sina Marka. Naime oni su se odlučili sakriti od javnosti jer smatraju da je ipak nešto tako i najbolje.

Naime oni su odlučili da je tako najbolje i da ne žele da ih neko prpeoznaje po tome što su oni djeca jedne poznate pjevačice i slično.

Naime Draganin sin Marko sada već ima 18 godina i on je nedavno bio na jednom velikom događaju u Hokenhajmu u Njemačkoj a radi se o jednoj humanitarnoj auto-čtrci gdje je on odlučio da se prijavi i da učestvuje.

Dragana Mirković je priznala da ne voli da baš gleda svoje dijete za volanom i da ona baš i nije zadovoljna s tom njegovom odlukom jer je pod velikim strahom dok on vozi ali se uvjerila da je jako sposoban i da zna uraditi to na pravi način.

Dragana Mirković ej uvijek bila tu za svoju djecu i pružala im je potrebnu pomoć i podršku maksimalno bez obzira na sve jer je i sama svjesna koliko je ta podrška potrebna i koliko znači.

Nikada nije bila u dilemi da li da im dopusti nešto i dali da im pomogne oko nekih stvari jer i sama je svejsna koliko su njoj taklve stvari i situacije značile i koliko je bila sretna i zadovoljna zbog takvih stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *