Showbiz

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ je odlučila podijeliti svoje fotografije bez ŠMINKE i otkrila je kako njen SUPRUG NIJE MOGAO DA JE PREPOZNA PRVO JUTRO…

Poznata voditeljica Dušica Jakovljević je jedna zaista jako lijepa voditeljica koja se trudi da ima jako dobar izgled i ljepotu jer joj je naravno sve to posebno potrebno za poso koji ona obavlja.

Do sada smo je mogli gledati samo u jako dobrim izanjdima sa šimnkom i finom odjećom ali mnogi su zaboravili na to kako ona izgleda bez šminke.

Do sada nije objavljivala frorortafije bez šminke jer nije ni razmišljala o tome d auradi nešto tako.

Sada je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj ona nema ni malo šminke na svom licu i pokazati kako je zaista lijepa.

Mnogi su joj to odmah i rekli kako su oduševljeni sa njenom ljepotom i pitali su se kako je ona uspjela da ima ovakav izgledu i na koji način je uspjela da ostvari nešto ovako.

Kasnije se malo šalila sama na svoj račun te je sve pitala šta misle o tome d ali je ljepša sa ili bez šminke i mnogi su je iznenadili s obzirom na to kako je imala više odgovora za ne i jer su svi skontali šđta ona želi i kako.

Kada pogledate njene fotografije i samo će te se uvjeriti u to s obzirom na to da ih je ona nedavno podijelila i sve iznenadila jer do sad aona nije radila ovakve ili slične stvari i kako i je sve zaista oduševila sa sovim svojim pooisptukom koiji je uradila.

U posljednje vrijem su joj se izdešavala briojne stvari koje su joj unijele veliki nemir u njen život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *