Showbiz

Dušica Jakovljević je vodila emisju PIJANA!! Nasmijat će te se do suza kada pogledate ovaj video…

Dušica Jakovljević je već dugo na malim ekranima kao voditeljica Zadruge i uvijek je nekkao bila opupštena i nasmijana tako da niko nikada ne bi ni pomislio da bi ona mogla doći pijana .

Dušica Jakovljević je jednom prilikom došla na snimanje emsije pijana i niko nije mogao da vjeruje šta je i kako ona uradila jer ipak uvojek je bila sasvim ozbiljna i davala bi sve od sebe kako bi bila uspiješna i zadovoljna.

Ona je otkrila da je i do sada uvijek prije snimanja imala običaj da popije nešto kako bi se malo opustila i kako bi uživala.

Jednom prilikom joj se malo omaklo i odmah je svi osuđuju tvdti ona . NIje očekivala da će je baš ovoliko da opusti ovo piće i malo je poretjerala ali opak nije se baš u potpunosti osramotila u studiju, tvrdi ona.

Ona je odmah dobila veliki brij negativnih komenatar zbog svog ponašanja i zbog svega toga što se desilo ali ona se nije baš toliko opirala na sve te stvari i nastavila je da radi po svom kao nekada.

Malo joj se jezik zapetljao dok je pričala i to su svi mogli da primijete i naravno bilo im je posebno smiješno i zanimljivo.

Ona se zahvalila svima koji toliko vode računa o tome da je osramote i da joj urade nešto ovako ali bez obzira na sve to ona smatra da ona nije zaslužila nešto ovako i da ove stvari nemaju smisla da se ovako dešavaju i da se uradi nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *