Showbiz

Dušiva Jakovljević branila Mirku Vasiljević u tvrdnji da žensko treba da ćuti a pogledajte šta im je KIJA na sve to rekla..

Nedavno je Dušica Jakovljević odlučlila da prokomentariše situaciju sa Mirkom Vasiljević koja ej nedavno imala okršaj sa Kristinom Kijom Kockar koja je tvrdila da žene treba da znaju nekada da i ušute.

Naime Dušica smatra da je Mirka jako dobra majka prije svega pa ona i žena koja daje sve od sebe kako bi bila uspiješna i sretna u životu i kkao bi njena djeca imala sve što im je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni u svom životu.

Naime niko ko se nije ostvario još u ulozi roditelja nikada nije mogao i nikada neće moći da zna kako je biti roditelji i šta znaćči biti pravi toditelj.

Mirka Vasiljević je do sada rodila već troje djece i ona je do sada nekako svoj život posvetila tome i zbog toga je mnogi i osuđuju i smatraju kako ovo nije u najboljem redu i da treba da se uradi na ovakav način.

Jer ipak je potrebno da se ostvari u još nekim stvarima osim toga da svoj život posveti rađanju i odgajanju djece.

Naime osim toga ona se nikada nije ni udala za svog partnera i žive već diže vrijeme u vanbračnoj zajednici.

Mirka Vasiljević je došla u konflikt sa Kristinom Kijom Kockar koja nije znala da se izbori sa svim što je snašlo u životu i koja nije znala da sačuva svog parnera samo za sebe.

Kada je Kija čula ove riječi naljutila se jer je ona dala sve od sebe kako bi Sloba bio samo njen ali on je bez obzira na sve opet bio sa Lunom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *