Showbiz

Duško je proslavio 8.mart sa drugom ženom dok je JELENA…

Naime Jelena Karleuša i Duško Tošić su jedan od najkontraverznijih parova sa estrade i par su o kojem mnogi pričaju i par o kojem se itekako puno priča.

Naiem jučer je bio poseban dan za sve žene, njihov dan i one su na pravi način odlučile da se bore za svoja prava i da dobiju ono što zaslužuju i što im je itekako potrebno da imaju.

Naime neke žene su dobile cvijeće dok su neke dobile posebe i romantičn e večere od svojih partnera.

Naime to nije bilo i u slučaju sa Jelenom Karleušom jer je njen dragi bio na večeri u Dubaiju sa društvom a ona je imala nastup.

Oni du sada nikada nisu bili baš toliko povezani i to su svi do sada mogli da vide i da se uvjere u sve to kako i na koji način je do sada funkcionisalo i kako je moguće da se dešava nešto ovako i na ovakav način.

Jelena se oduvijek maksimalno trudila da ostvari karijeru kakvu želi i na koji način pa tek onda sve ostalo je dolazilo u obzir i bilo moguće.

Ona se mkasimalno oko toga trudi i trdila da su rto svi do sad amogli da vide i da se uvbjere u nešto ovako i na ovkaava način.

Ona je odlučila da želi takav život i da je to ono što je njoj pootrebmo da bi bilas retna i zadovoljna i da bi imala sve ono što joj je potrebno da iam u živoptu i na koji naćin želi sve to da ima i da ostavri.

Nikad anije odustala i sugurno je da nikada neće no odustati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *