Showbiz

Duško nakon svađe sa JELENOM i brisanjem sa društvenih mreža PODIJELIO fotografiju sa drugom ženom…

Duško Tošić je nedavno napravio veliku pometnju na svom Instagramu nakon što je izbrisao svoju dragu surpugu i to su naravno svi odmah itekako primijetili i pitali se šta i kako se dešava i da li je sada ovo zaista kraj između njih ili je nešto drugo u pitanju.

Svi taj podatak mogu da provjere tako što će te ući na njihove profile i ukucati samo imena i moći će te da primijetite da oni ne prate jedni druge.

Naime Duško Tošić je otpratio svoju ženu jer ga je navodno naljutila sa nekim svojim scenama koje je pravila.

Duško je posljednju fotografiju sa Jelenom i kćerkicama objavio 07.01 a to je bilo prije nego je se pojavio onaj veliki skandal sa Ognejom Vranješom koji je napravila Jelena Karleuša.

Duško ne objavljuje baš toliko fotografije ali često dijeli storije i posljednja fotografija koju je on objavio je bila sa njegovom sestrom kada je ona došla kod njih u posjetu kada je umrla Jelenina majka .

Njegova sestra ni malo ne liči na njega i to se itekako moglo primijetiti a niko je do sada nije ni vidio ni znao da on ima sestru.

Jelena je u jako dobrim odnosima sa njegovom sestrom i tvrdi da se niakd nije ni nadala da bi mogla da bude u ovako dobrim odnosima sa njom.

Njegova sestra je posebno vezana za njegovu djecu i naravno voli ih kao i svaka tetka još pogotovo ovako kada ne provodoe dovoljno vremena zajedno koliko se požele i imaju želju da što više vremena budu zajedno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *