Showbiz

Duško nasmiajo sve sa ovim PAPUČAMA… Kkao mu je Jelena dopustila da obuče nešto ovako!!!

Duško Tošić je nedavno imao posjetu u Kini gdje su mu došle nejgove kćerke sa svojom majkom da ga iznende na pravi način i da uživaju maksimalno tamo.

Jelena Karleuša je sa ovim htjelča svima da dokaže kako je sve u najbokjem redu između nje i nejniog supruga id a su oni ostali ui dobrim odnosima nakon svega što i kakop im se desilo u posljendje vrijeme.

Niame ona je dijelila broje ftografije ali jedna je svima zapela za oko a radi se o fotografiji n akojoj se vidi kako on na sebi ima papuče miki maus i izgoleda je on oldučio da će da uzme papuče kao što imanju njegove kćerke i da ih iznenadi na ova način.

Nasime one su tamo bile apor dana i zaisat su pokazale kako im je prelijeo bilo i kako su i redovno obilazile i raznortazna mjestza i uživaler maksimalno na sve mpguće načine.

Naime očigledno je da se Duško niej htjeo buniti što su mu kćerke odabrfal eovakv stajling i na ovjkav nalin jer je njemu naravno njavažnije da su one sretne i da imaju sve što im je potrebno i to na pravi način kako i treba da to bude.

Jelena je bila posebno sretna jer je tamos a sovjom porodicom i zato jer uživaju onako kako žele i kako su i maštale da uživaju.

Njene kćerke u s joj uvijek bile na pravom mjestu i bila je spremna za njih da uradi sve samo kako bi one bile sretne i zadovoljne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *