Showbiz

Duško se vratio iz KINE!! I on će morati pod zdravstveni NADZOR.. Jelena u strahu da je ne zarazi!!!

Duško Tošić je nakon velike panike koja je vladala u svijetu napokon uspio da se vrati u Srbiju u Beograd i naravno da je sve to zabrinulo s obzirom na cjelokupnu situaciju koja se dešava u svijetu.

Naime već neko vrijeme u Kini je situacija je haotična i to svi znaju i mogli su se do sada bezbroj puta uvjeriti u sve to.

Naime on je tamo morao ostati zbog treninga koje je imao i kojima se morao u potpnosti posvetiti kako bi imao sve onako kako želi i na koji način i treba da sve funkcioniše.

Duško Tošić je i dalje sa Jelenom Karleušom iako kruže silne glasine kako oni planiraju da se razvedu nakon svih problema koje su doživjeli u posljendje vrijeme i nakon svega što im se izdešavalo u posljendje vrijeme.

Naime on je sletio u Beograd i odmah je morao da ide na jedno snimanje nakon svega što se desilo i na koji način.

Mnogi su se pitali da li Duško i Jelena još uvijek žive zajedno i da li je moguće da su oni i dalje zajedno nakon svih skandala koje su imali.

Naime on je nakon snimanja odmah otuišao u njihov stan koji oni imaju u Beogradu a Jelena je došla kasnije nakon svih obaveza koje je imala i koje je trebalo da obavi.

I sami se možete uvjeriti u to kako i na koji način se situcija odvijala i šta se sve zapravo desilo te na koji način oni funkcionišu i šta im se sve do sada desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *