Showbiz

Duško TOŠIĆ će ovu kuću da ostavi JELENI nakon razvoda…

Duško Tošić je odlučio da će da uradi i da sve samo kako bi uspio da se razvede od Jelene Karleuše i kako bi riješili te nesuglasice koje su imali do sada.

Jelena je sa Duškom Tošićem imala do nedavno brojne probleme jer nakon skandala koji je napravila sa Ognjenom Vranješom Jelena je počela da ima brojne nesuglasice i nakon toga je sve malo po malo išlo na gore.

Oni imaju kuću koja je vrijedna čak 2.5 miliona eura i oni su odlučili da će tu kuću Jelena da dobije nakon što se razvede od Duška Tošića a oni su se nekako jedva dogovorili oko toga ali nekako su na krjau ipak nekako uspjeli.

Naime Duško će morati davati oko 3.000 eura za svaku djevojčicu kako bi njima bilo dovoljno da imaju za školovanje i za scve ostale potrebe koje oni imaju.

I sama Jelena tvrdi da sve to nije istina i da su sve ovo samo velike laži i kako nikada do sada nije ništa nešto ovkao između njih se dešavalo.

Ipak one imaju dovoljno novaca za sve i jednostavno mogu sve da imaju u životu i da se bi priušte što im je potrebno kako bi bili sretni i zadovoljni sa onim što imaju u svom životu.

Jelena tvrdi da nije ništa se ovako desilo između nje i Duška i da su jednostavno i dalje u dobrim odnosima i da od razvoda nema ništa s obzirom da je sve u najboljem redu između njih.

Proznala je kako se ne razvodi i kako će dati sve od sebe da ljudi prestati pričati o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *