Showbiz

Duško Tošić je otkrio kako se on i Jelena Karleuša RAZVODE zbog ovoga…

Naime nedavno su se pojavile vijesti kako se Jelena i Duško razvode i kako je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj i kako se više neće pomiriti te da je to sigurno da se neće desiti pomirenje između njih.

Duško je nedavno predao svu papirologiju potrebnu za razvod braka jer jednostavno više nije mogao da podnese sve te laži i probleme koje je imao sa njom.

Nedavno su imali veliku raspravu koju nisu nikako mogli da riješe i Duško je odlučio da če stavii on tačnu na sve i da jednostavno prestanu ovakve stvari.

Niame on je Jeleni uvijek bio podrška u svemu i davao joj je i ljubavi dovoljno i snage kako bi uspjela da ostvari svoje snove i ciljeve koje ima u životu.

Nakon svega što se desilo u posljednje vrijeme Duško je odlučio da če on reći da je kraj i da će on biti taj koji će presuditi njihovom braku i vezi.

Ne može više da podnese da mu neko samo tek tako nabija rogove i radi takve stvari.

Nije se nadao da bi Jelena mogla da mu uradi nešto ovako te ga je to posebno naljutilo i ne može da joj to oprosti jer mu je više sve dosadailo i ne može da se nosi sa tim problemima koje je imao.

Jelena još nije imala komentar na sve to i nije znala šta i kako bi rekla tako da je odlučila da će ostati suzdržana na sve to i neće da komentariše sve to što se i kako se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *