Showbiz

Duško Tošić nedavno se odlučio pohvaliti i pokazati svima na kakvoj destinaciji se nalazi i kako uživa ali nije vidio da se ONA VIDI U KADRU…

Naime nedavno je Duško Tošić ponovo se vratio u Kinu kako bi mogao da nastavi da radi svoje aktivnosti i obaveze koje ima jer on je nedavno prešao u ovaj kineski klub.

On je morao da provede neko vrijeme u Srbiji zbog Jelene Karleuše nakon što joj je majka umrla jer joj je zaista bila potrebna pomoć jer nije bila baš dobro psihiči i bila joj je potrebna pomoć i podrška oko svega.

Duško Tošić je nedano podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako on zaista uživa u Kini i kako je otišao na bazen kako bi odmarao i kako bi uživao nakon toliko vremena.

Naime na ovoj fotografiji koju je on podijelio se vidi kako je on u društvu okružen sa zgodnim djevojkama koje su tui.

Na jednoj od fotografija se vidi jedna crnka koja je ispred njega i koja se sunča.

Naime mnogi smatraju kako Duško nije ni primijetio da se ova djevojka nalazi tu jer da je primijetio ne bi je sigurno objavio.

Duško Tošić je nedavno imao probleme u svom braku sa Jelenom Karleušom i nekako su uspjeli da ih riješe i da ih prevaziđu pa da idu dalje.

On je nedavno bio u Kini sa svojim kćerkicama i sa Jelenom a popdijelio je fotografiju na kojoj su sa njim njegove kćerkice i Jelena na aerodromu.

Jelena tvrdi da je sada sa njima sve u najboljem redu i kako nikada nisu imali bolji odnos nego sada i kako vjeruje da će sve da bude u najboljem redu sa njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *