Showbiz

Duško Tošić se OGLASIO nakon priča u vezi razvoda a pogledajte šta je poručio JELENI…

Jelena Karleuša je nedavno saznala kako kruže priče da se ona i Duško razvode i kako je njihovom braku zaista došao kraj i kako nema dalje.

Naime sve je nekako počelo od priče da je Jelena Karleuša prestala da prati Duška na Instagramu kao i on nju i da je nekako njihovom braku došao kraj i da nema dalje.

Jelena se oglasila nakon sveg ai priznala je da je sve ovo samo laž i da ništa od ovakvih stvari nije istina i da ona i dalje ima normalan brak i porodicu.

Duško se do nedavno nije ni oglašavao u vezi svih tih priča i svega što se do sada desilo jer ipak nakon svega i svih priča koje su kružile o njegovom braku sa Jelenom i cjelokupnom situacijom koja je valada između njih jer ipak do sada se svašta desilo.

Nedavno je Duško podijlio fotogrtafiju na svom Instagramu na kojoj je nekako baš sretan i zadovoljan te je bio na biciklu.

On je izjavoo kako je između njega i Jelene sve u redu i kako nema ništa od razvoda i kako su to sve samo prazne priče jer je između njih sve u najboljem redu tako da sve to što se pričalo i priča su samo laži.

Niko od njih nikada nije pričao o razvodu i ovo su samo laži, priznao je Duško koji je nekako jedva čekao da od svega odahne i da se skolniej više od novinara ali ne ide mu baš od ruke da se ostvari i to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *