Showbiz

Duško Tošić se tajno nalazio sa BAMBIJEVOM ŽENOM… Pogledajte i gdje…

Duško Tošić se nedavno pojavio na svadbi Milana Lole Smailjanića i Tamare Čupković i to sam bez pratnej svoje supruge Jelene Karleuše koja nije mogla doći sa njim tako da je on morao sam doći.

Naime tu je bio i njegov kolega Zoran Tošić Bambi i dugo vremena se spekulisalo o tome kako je Duško bio suviše intiman sa njegovom suprugom Jovanom ali nikada nisu pronašli dovoljno dobre dokaze da bi to i dokazali.

Ali bez obzira na sve te priče njih dvojica se ponašaju kao da se ništa nije desilo i kao da je sve ovo samo laž te su se lijepo pozdravili pred svima kao da se ništa nije desilo.

Duško je došđa sam na svadbu i naravno sve je to dovelo do sumnje zašto se Jelena nije pojavila sa njim te kako je moguće da su sve ove priče da je situacija između njega i Jelene nije baš najbolja i da više nisu kao nekada što su bili.

Njihov odnos se nekako sasvim poljuljao i nije više kao nekada i vjerovatnio nikata neće ni biti nakon što se desilo ono sa Ognjenom Vranješom i nakon što su osvanule Duškove fotograifje sa poznatom manekenom a sada i ovo.

Jelena se zbog svega toga malo povukla i ne žali se zbog svega što se desilo i kako se deisilo.

Pogledajte kako se Duško sam pojavio na svadbi i kako je bio zaistza veseo i sretan kao da nije došao sam i kao da je sve sasvim normalno i u redu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *