Showbiz

Dva dana nakon svadbe VELJKO je završio u SVINJCU a evo i kako hrani svinje..

Naime svima je poznato kako je Veljko Ražnatović nedavno izgovorio sudbonosno DA sa svojom dragom Bogdanom sa kojom je bio itekako sretan i zadovoljan do sada i sa kojom je uspio puno toga da uradi i napravi.

Naime Bogdana je nekako izgledala baš sretna i zadivoljna kao nikada do sada i mnogi su se itekako mogli uvjeriti u sve to i bezbroj puta su joj i čestitali na svemu tome i davali im maksimalnu podršku oko svega.

Naime Veljko je sa Bogdanom do sada napravio puno toga i to na pravi način i onako kako ona to želi i smatra da bi bilo najbolje da se napravi i uradi za njih.

Naime mnogi su se pitali kako su i šta Veljko i Bogdana radili nakon svadbe. Veljko je dva dana nakon svadbe podijelio video na kojem se vidjelo kako on hrani i čisti svinjama i na kojem se itekako i moglo vidjeti kao on to radi jako dobro i iskusno .

Nekima i nije bilo toliko jasno kako on uspijeva u svemu tome i na koji način da uradi i ostavrai određene stvari pa tako i kada je ovo u pitanju. On je odmah znao odakle mu je djevojka i da djevojka sa sela zna da radi određene stvari ida sve to primjenjuje bez ikakvih problema.

On je odlučio pomoći njenoj porodici te je sa njima hranio svinje štio su svi mogli vidjeit nakon što ej on to i podijelio na storiju.Pogledajte i sami se uvjerite kako Veljko hrani svinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *