Showbiz

Dvije osobe iz SRBIJE zaražene KORONA VIRUSOM.. Evo gdje su ih pronašli i šta se desilo!!

Naime na kruzeru Diamond Princess koji se nalazi u jednoj od japanskih luka Yokohama pronađe su dvije osobe iz Srbije koje su pozitivne na Koronavirus Covid-19 i to je potvrđeno od strane Ministarstva vanjskih poslova.

Naime radi se i tome da je na ovom brodu bilo 11 članova iz Srbije i da su oni bili dio posade na ovom brodu.

Naime radi se o 29-godišnjaku i 30 godišnjakinji koji su se odmah morali da iskrcaju i da se smjeste u bolnicu kako bi im bila pružena određena pomoć kako bi sve to eliminisali i riješili i kako bi se njihov organizam izborio sa ovim virusom.

Naime u Japanu su ostavili brojeve svog telefona kkao bi im bila pružena kompletna podrška i pomoć na pravi način.

Naime radi se o zadnjoj skupini putnika koja je bila tu i koja je se zarazila ovim virusom te su ih odmah smjestili u bolnicu koja se nalazi u Tokiju u blizini Nagoje te se svi samo nadaju da će biti dovoljno mjesta da svi ovi putnici budu hospitalizovani.

Naime neke stvari su im se u međuvremenu iznenada desile su itekako uticale na sve to da niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće.

Naime niko nije mogoa da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način mpguće da će se desiti iznenada i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionipu na ovakav način.

Niko se nije nadao da je nešto ovako moguće da se desi i da se širui ovako brzo i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *