Showbiz

Džanan Musa nije mogao da odoli ovoj ljepotici koja dolazi iz GRAČANICE… Pogldajte kako izgleda njegova djevojka..

Džanan Musa je do nedavno bio u debitanskoj sezoni NBA lige i dao je sve od sebe kako bi bilo sve onao kako treba da bude i kako bi opravdao sva očekivanja sovjih fanova.

Naime Musa je nedavno podijelio fotografiju sa svojom novom djevojkom koja se zove Sara Hamzić i on je poželio da se pohvali svima sa svojom novom djevojkom koju ima.

Zaista pored sebe ima prelijepu djevojku koja oduševljava sve sa svojim izgledom i ljepotom koju ima.

Niame ona je porijeklom iz Gračanice a studije je završila u Sarajevu na Pravnom fakultetu.

Bez obzira na godine on je odlučio da će da bude u vezi sa njom i odlučio je da će pokazati svima da nejmu ne smeta razlika od nekoliko godina u njima i da im to ne može poremetiti planove.

Musa je reprezentativac Bosne i Hercegovine i košorkaš koji je do sada uspio da ostvari velike uspijehe u svom životu i naprosto je sve oduševljavao sa svojim uspijehom i sovjim radom.

Niame on je već neko vrijeme u Bosni na odmoru i odlučio je da će da provede vrijeme sa svojom djevojkom Sarom u potpunosti i na pravi način kako je ona i zaslužila da on bude sa njom.

Naime on je nedavno objavio fotografije sa njom te je stavio srce u opisu i zaista se moglo vidjeti kako ljubav između njih dvoje cvjeta i kako je sve u najboljem redu između njih i kako djeluju baš sretno i zadovoljno.

I Sara je podijelila istu fotografiju na svom profilu i pokazala je kako je velika iskra strasti i ljubavi između njih zavladala.

Niame može se primijetiti kao ona voli kameru i kao zna na pravi način pozirati te da je zaista prava ljepotica koja ima fenoemenalan izgled i ljepotu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *