Showbiz

Džej Ramadanovski više ne može da pjeva.. Samo MUMLA.. Evo šta mu se desilo!!

Nada Obrić je nedavno odlučila prokomentarisati šta joj se sve i na koji način do sada desilo u životu i sa čim se sve borila i na koji način. Naime ona je prokomentarisala svog kolegu Džeja Ramadanovskog te je priznala da nije ovo očekivala.

Naime ona je priznala da nije očekivalo da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da mu se desi u životu i da bi moglo ovako nešto da ga promijeni.

Džej se drastično udebljao i sada mu je itekako teže i da pjeva nakon svega toga sa čim se borio do sada. Naime on je radio do sada puno toga u svom životu i Nada je priznala da ga je uvijek rado slušala i da se itekako radovala njegovim nastupima.

Naime ona je priznala da nije očekivala da bi on mogao ovako danas da krešti u odnosu na to kako je nekada pjevao i kako je nekada bio uspiješan i kako je uspio puno toga da uradi i napravi u svom životu.

Tvdri da nije htjela da ga iskritikuje na ovakav način i da je itekako naljutilo nešto ovako i da se nije nadala svemu ovome.

Neke stvari koje su im se do sada desile su itekako uticala na sve to da bi ona mogla da uradi šta želi i da sve ovako iskreno i direktno kaže.

Nada Obrić je već dugo godina na sceni i uradila je puno toga i na pravi način u svom životu i niakda nije mogla ni da zamisli da bi joj se nešto ovako i na ovakav način da može da joj se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *