Showbiz

Džejla i MARIJA otišle na PLAŽU sa nadom da će uživati maksimalno ali nisu mogle ni zamisliti da će ih napasti…

Marija Šerifović i Džejla Ramović su već neko vrijeme u Americi i tamo su odlučile da urade i naprave svoju prvu turneju na pravi način i onako kako žele da to urade i naprave do sada.

Naime Džejla Ramović je sa Marijom do sada uspjela da uradi i napravi puno toga u šta su svi mogli da se uvjere da ona sve to može da napravi i da ostvari na pravi način.

Marija joj je pomogla u većini stvari i oduvijek joj je bila velika pomoć i podrška u svemu u šta su svi mogli da se uvjere daje nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime mnogi su pričali o svemu tome kako su Marija i Džejla u velikoj svađi nakon svega što se do sada desilo i na koji način među njima i da se stvari ne odvijaju baš onako kako mnogi smatraju da se odvijaju.

Naime one su nedavno podijelile nekoliko fotografija sa plaže na kojima se moglo vidjeti kako one maksimalno uživaju i kako se opuštaju nakon dobrog posla koji su obavile.

Naime Džejla je djelovala nekako baš sretno i zadovoljno kao nikada do sada i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Marija je drastično smršala i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to i sama je priznala da je bila spremna na sve samo kako bi skinula svoje kilograme i kako bi bila ovako sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *