Showbiz

Džejla je PREUZELA AUTOMOBIL a njena MENTORKA je naljutila kada joj je ovo predložila…

Džejla Ramović je uspjela da ostvoji glavnu nagradu i ona je naravno posebno sretna i zadoovljna zbog toga jer je to za nju posebna sreća i radost.

Naime ona je osim nove pjesme i spota dobila i auto koje ona nije mogla da vozi s obzirom na to da ona nema vozačku dozvolu jer ona ima samo 17 godina tako da joj je potrebno da neko drugi vozi dok ona ne uspije da dobiej vozačku dozvolu.

Ona je se ovome posebno oduševila jer je već auto dobila a nema ni vozačku dozvolu.

Njenas mentorica Marija Šerifović se posebno obradovala kada je vidjela da je njena kandidatkinja uspjela da pobijedi jer je ona već znala koliko se ona trudi i daje sve od sebe da bi zaista uspjela u tome.

Nekako tvrdi da je u posljednje vrijeme počela i sama da sumnja u sebe jer je njon nekako sama činejica da je do sad većinom pobjedu odnosio muški tim bila nekkao glavna u svemu.

Ali kada se sjetiola Milice Todorović da je i ona pobijedial onda je nekkao bila bolje i uvjerila je sebe da ona to može i zaista je i uspjela u tome.

Džejal tvrdi da je posebmno zadovoljna sas vojom mentorkom koja je dala sve od sebe da joj pomogne i da je usmjeri na pravi način i da da sve od sebe da ona bude ono što želi i kako želi da bude u svom životu.

Pogledajte i sami šta je ona uspjela da osvoji i šat je za nju biloo posebno u svemu ovome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *