Showbiz

Džejla je sve razočaarala kad aje počela da pjeva CECINU PJESMU.. Kako je mogla da uradi nešto ovako…

Džejla Ramović je uspjela da odnese pobjedu u sinošnjem takmičenju u Zvezdama Granda i zaista je sve oduševila sve sa svojom izvedbom pjesmi i odmah se pretpostavljalo kako bi ona mogla da odnese pobjedu.

Džejla Ramović je napravila mali problem sa svojim nastupom kada je počelad a pjeva pksemu od Cece Ražnazović a to je posebno naljutilo Bosance kada su vidjeli jer opak neke stvari nisu za njih u redu baš.

Džejla je izabrala pjemsu od Cece- Gore od ljubavi jer joj se nekkao ona posebno svidjela i smatrala je da nju ona njabolje može da uradi i da otpjeva a to je naljutilo bosance kada su vidjeli ovo.

Ovo takmičenje je zaisat napravilo dosta toga dobrog i posebno je oduševilo bosance koji su do sada dosta toga uspjeli da urade sa ovim takmičenjem.

Naime Džejla Ramović je druga djevojka po redu koja je uspjela da odnese pobjedu nakon Milice Todorović i zaista je sve ov obradovalo kada su vidjeli i čuli.

Osim toga u ovom takmičenju Džejla Ramović je do sada uspjela dosta toga da postigne i ostvari s obzirom na to da je ona pobijedila već u jednom talent takmičenju i već ljudi zanju za nju i itekako m nogo toga je ona do sada ostvarila u svom životu i posebno je sretna zbog toga a ova pobjeda je njoj zapravo samo dobro došla jer je ona nadala se ovome i jer se sada takmičila sa starijim osobama a ne kao do tada što se takmičila sa djevom svog uzrasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *