Showbiz

Džejla Ramović je napravila veliku TRANSFORMACIJU u svom izgledu te se u POLUFINALU POJAVILA OVAKVA!! Svi su ostali bez teksta kada su je vidjeli…

Džejla Ramović je jedna od najmlađih ali najuspješnijih kandidatkinja u Zvezdama Granda koja je pobijedila u “Nekim malim klincima” te je odlučila da će s eprijaviti i na ovo takmičenje da pokuša da se takmiči i sa kandidatima koji su stariji od nje.

Džejla Ramović dolazi iz Goražda i ona je uspjela do sada da privuče veliku pažnju na sebe i sa svojim izgledom i sa svojim stasom ali nedanvo su je kritikovali kako bi trebalo da malo promijeni svoj stajling te da izgleda kao odrasla djevojka a ne kao dijete.

Džejla je to naravno odmah ozbiljno shvatila i odlučila je da će to da promijeni i da će dati sve od sebe da bi uspjela da to promijeni na pravi način i onako kako to i treba da uradi.

Džejla je imala izuzetno jaku šminku na sebi ali imala je i nvi stajling koji je oduševio mnoge jer Džejal do sada nikada niej izgledala ovako na sceni kao sada,

Kada vidite kao ona izgleda zaista će te s eoduševiiti kao i ostali što su se oduševili.

Naime ona je direktno prošla u finale i svi su to naravno i očekivlai od nje s obzirom na to kako je do sada imala fenomenalne nastupe i kako je do sada jako dobro izvodila svoje pjesme.

Naravno njena mentorica Marija Šerifović se posebno obradovala kada je vidjela da je nekoliko njenih kandidata direktno prošlo u sledeći krug što je posebno iznenadilo i obradovalo.

Kada pogledate kako ona izgleda iznenadit će te se i sami sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *