Showbiz

Džejla RAMOVIĆ je otkrila svima šta se desilo sa AHMEDOM ORAHOVČIĆEM koji se sa njom takmičio… Kako su mu mogli ovo napraviti!!

Džejal Ramović je ovogodišnja pobjednica Zvezdi Granda koja je nedavno priznala da je njen kolega Ahmed Orahovčić imao neke izmjene na sovjim profilima za koje niko nije znao.

Naime Ahmdu Orahovčiću su hakovali stari profil te niko nije mogoa ni da pretpostavi da je neko uradio ovo ali su njegovi fanovi bili izenađeni kada su vidjeli ovakve obajve od njega koje on nikada do sada nije dijelio niirt objavljivao ništa na ovaj fazon.

Naime Ahmeed je napraivo novi profil te je sve zamolio da ga zaprate na njemu i da je to zapravo nejgov pravi profil koji on koristi a ne onaj koji je do sada imao s obzirom da ga je neko hakovao.

Džejla Ramović je bila tu za njega da mu pomogne i da sve njegove pratutelje obaviojesti te je odijelila i na sovm profilu šta se desilo sa Ahmedovog profila.

Džejla Ramović je do sada imala jako dobro iskustvo sa svim ostalim rtakmičarima i itekako se sa njima zbližila i prodovila je dosta vremena dok su se takmičili te nko do njih nju niti je ona ostale gledala kao konkurenciju i zbog toga su postali ovaki prijatelji kakvi su danas.

Ona se sada fokusirala oko svoje nove pjems ekoju priprema s obzirom na to da je to njena nagrada koju je donbila od prodiukcije Granda kao jedna pobjendica .

Džejla već ima jednu pjesmu koju je snimila nakon što je pobijedila u Nkeim novim klincima i zaisat je jako dobro uradila svoj posao i sama je zadovoljna sa svim što je napravila do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *