Showbiz

Džejla Ramović napravila drastičnu promjenu u svom izgledu.. Više nije ona mirna i povučena djevojčica..

Džejla Ramović je nedavno osvojila glavnu nagradu u Zvezdama Granda i mngi su bili oduševljeni njenom ljepotom i izgledom koji ona ima. Naime ona je dala sve od sebe da sve uradi na najbolji način i onako kako to ona smatra da je njabolje da napravi i uradi.

Naime tokom takmičenja bi je kritikovali samo zbog njenog djetinjastog izgleda ali naravno to je samo Jelena kritikiovala rtako da je Džejla napravila brojne promjene na tom planu.

Ona je priznala da je za nju najveća sreća i radost uvijek bila njena porodica te kako je ona uvijek bila spremna na sve da uradi ono što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna te da bi imala ono što želi i na koji način želi da ostvari u svom životu.

Naime ona je automobil koji je dobila kao glavnu nagradu odlučila pokloniti svom ocu kako bi on imao ono što je potrebno jer ona još nema vozačke dozvole tako da može voziti.

Nikada joj nije bio problem da otvoreno priča o svemu tome i da kaže ko joj je njaveća podrška bio u životu te na koji način je ostvarila određene stvari.

Naime njeni roditelji su uvijek davali sve od sebe da bi joj pomogli u svemu i da bi je usmjerili na pravi način i onako kako to ona želi i smatra da bi najbolje bilo.

Naime njena majka izgleda fenomenalno i u to su se svi mogli da uvjere te su uvijek hvalili njen izgled i ljepotu koju ona ima i uvijek su otvoreno pričali o tome jer i njene ostale sestre koje ima jako liče na njenu majku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *