Showbiz

Džejla RAMOVIĆ ODUSTALA od Zvezdi GRANDA i odlučila je da će UPISATI FAKULTET!! Marija u ŠOKU…

Džejla Ramović je do sada uspjela da postigla jako dobar uspijeh i mnogima je ona već duže vrijeme favorit i mnogi u nju ulažu velike ande da bi ona mogla da pobijedi.

Naime njena mentorica je Marija Šerifović koja je jako ponosna na nju što je ovako do sada uspjela da postigne doabr uspijeh a i ona se maksimalno trudi da joj pomogne i da uspiju da se popnu do vrha.

Naime Džejla je već jednu pobijendu odnijela dok se takmilčila u Nekim novm klincima ali sada je imala želju da uspije da se takmiči sa osobama koje su starije od nje jer vjeruje da ona to može.

Naime oriznala je kako mora da se navikne i na loše komentare i da se nosi sa njima iako je svjesna da će joj za to trebati vremena.

Naravno noj je sada na prvom mjestu pkola i tvrdi da će uvijek tako i biti jer je prvo škola važna pa sve opstalo.

Naime ne zna tačni šta će biti u budnućnosti ali ima u planu da sada završi ekonomsku školu koju je upisala a nakomnn toga i fakultet jer smatra da bi to mogla uporedo da ide dok pjeva i zarađuje novac.

Naime ovo je mnoge izennadilo jer ona je jako uspiješna u pjevanju i mnohi u nju ulažu velike nadae i smatrali su da je njoj pjesma sada najvažnija pa sve ostalo ali nije.

Marija Šerifović se iznenadila kada je ovo čula i priznala je da je ponosna na Džejlu jer razmišlja ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *