Showbiz

Džejla Ramović ponovo PROZIVA MARIJU ŠERIFOVIĆ na INSTAGRAMU!! Evo šta se sada desilo…

Mariji Šerifović je danas rođendan i ona slavi svoj 35 rođendan po redu. Naime ona je dobila veliki broj čestitki a neke od njih nije baš ni očekivala da bi mogla da dobije.

Naime ona je odlučila sve te poruke i čestitke koje je dobila da podijeli sa svojim fanovima i pratiteljima na Instagramu da bi se svi mogli uvjeriti šta i kako i na koji način je ona dobila.

Naime ona je sinoć imala veliko iznenađenje i podijelila je i te footgrafije na kojima se može vidjeti kako ona u jednoj ruci ima flašu šampanjca i kako je to iznenađenje dobila od svojih najmilijih.

Marija Šerifović je dobila čestitku i od Jelene Karleuše koja je pdoijelila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj je napisala veliku čestitiku za svoju dragu Mariju.

Džejla Ramović je odlučila svojoj mentorki da čestita rođendan bez obzira na sve i bez obzira na to što je ona nju prestala da prati na Instagramu.

Naime Džejla i Marija se nikada nisu posvađale nego je Marija odlučila da je prestane pratiti zbog novih kandidata koji joj dolaze i jer neće imati vremena baš za sve tako da je odlučila najbolje da uradi ovako.

Džejla Ramović ej do sada imala jako dobar odnos sa svima a posebno sa svojom mentorkom i Marijom Šerifović koja je njoj bila velika podrška u svemu.

Nije se nadalda da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi na ovakav način.

Pogledajte nešto ovako šta i kako se desilo među i njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *