Showbiz

Džejla Ramović skriva momka daleko od javnosti a evo i zašto.. Sada se sve zna!!!

Džejla Ramović je do sada privukla posebnu pažnju na sebe i uradila je puno toga u svom životu i mnoge je iznenadilo šta je sve i kako ona do sada uradila i napravila.

Naime ono što su se mnogi uvijek pitali jeste sama činjenica da li Džejal Ramović ima momka i ko bi mogao da bude taj srećnik koi ima ovako lijepu i talentovanu djevojku.

Naime ona je do sada uvijek davala sve od sebe da svoj privatni život drži i čuva daleko od javnosti jer je smatrala kako je nešđto tako ipak najbolje.

Naime ona nikada nije htjela i proznala je da nikada i neć pomosliti na to da karijeru gradi na svojim skandalima i slično tome. Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su uticale nas ve to.

Onda ona je priznala da joj je sada to posljednje na pameti i da želi maksimalno da se posveti svojoj karijeri kako bi je izgradika a poseban i opravi način i kako bi mogla i biti sretna i zadovoljna sa svim tim.

Naime Džejla sada aktivno radi i mkasimalno se trudi da uradi sve na najbolji način i onako kako je to potrebno da bi sretna i zadovljna bila i da bi imala sve ono što treb a da ima jedna mlada i uspiješna pjevačica kao što je to ona.

Sada ulaže veliki trud u sve to da bi uspjela a uradi i napravi sve onako kako on to želi i smnatra da bi najbolje bilo da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *