Showbiz

Džejla Ramovuć otkrila kako ima problema u školi zbog svoje karijere jer ona želi da sama stekne i zasluži svoje ocjene …

Džejla Ramović je nedavno priznala kako je itekako sretna i zadovoljna jer je uspjela da izgradi karijeru kakvu je ona htjela i na koji način da ostvari u svom životu ali za određene stvari niej bila sigurna i uvjerena da bi mgole da joj se dese i to na ovakav način.

Naime ona još uvijek ide u školu i maksimalno se trudi da uradi i napravi ono što želi i na koji način želi da uradi i napravi u svom životu.

Neke stvari koje su joj se desile u međuvremenu su itekkao za nju bile iznanada i velika promjena.,

Naime ona je dpo sada imala nekoliko koncerata koje je jako dobro uradila i odradila u šta su se svi mogli da uvjere i da priznaju da ona ima jako dobar talenat i da je uspiješna i zadovolna u svemu.

Naime ona je proznala da joj je nekada teško uskladiti sve svoje obaveze sa školom ali nekkao uspije i maksimalno s epotrudi da napravi svve što je potrebno i na koji način za to.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su za nju itekako bile teške ali izborila se sa svim tim.

Naime ona je nedanvo bila u Novom Pazaru na koncertu Adila Maksutovića gdje ej napravila fenomenalan nastup koji je sve naprosto oduševio i digo na noge te neki nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način.

Pogledajte šta je i kako moguće i na koji način da se napravi u njenom životu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *