Showbiz

DŽEJLU RAMOVIĆ iskritikovalo zbog njenog izgleda A kada su je sad VIDJELI nisu mogli da je PREPOZNAJU…

Džejla Ramović je jedna jako uspiejšna takmičarka koja je do sada uspjela da ostavri dosta toga u svom životu i sama je posebno sretna i zadovoljna sa svojim uspijehom koji je uspjela da do sada ostvari.

Ona je rodom iz Goražda i ona ima dvije sestre koje su starije od nje i one su također talentpvane za muziku kao i ona ali samo ona i još jedna od sestara se bave muzikom i pjevaju dok treća ništa od tpga ne radi.

Naime one vole da pjevaju za svoju dušu dok Džejla da je sve od sebe kako bi se pokazala u najboljem svjetlu i kako bi uspjela da otpjeva neđto onako kako ona želi i kako smatra da je najbolje.

Muzika je nejna ljubav i bez nje ne može tako da daje sve od sebe da supije da se predstavi u njaboljem svjetlu i da radi ono što je najbolje za nju.

Kada ih uporedite zajedno shvatit će te koliko zapravo sve tri liče i koliko su nekako povezane na poseban način i da jako puno i kako su ljepotu naslijedile od svoje majke koja je zaista prelijepa žena koja ima fenomenalan izgled i ljepotu kojoj se svi dive.

Džejla se već takmičila u jednom takmičenju u kojem je uspjela da ostavri jako dobre rezultate i u kojem su joj se mnogi divili i ona je tu odnijela pobjedu ali radilo se o dječijem takmičenju a ona je imala želju da se takmiči sada na nekom drugom polju i da pokaže kako može puno više i bolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *