Showbiz

Džejlu Ramović je UVRIJEDIO PRED SVIMA BEZ IMALO STIDA I SRAMA BOSANAC.. SVA UPLAKANA je izašla iz studija..

Džejla Ramović je nedavno imala konflikt sa Bosancom koji je odlučio reći dosta toga o njoj i uputiti joj par riječi na osnovu svega toga što on i kako misli o njoj.

Naime on je priznao da mu nije jasno zaštio se pobjendici nakon svoje pobjede povuku iz javnosti i kako treba nešto da se uradi da bi se došlo do njih i da bi ih vidjeli ili šta saznali o njima.

Onda prošle godine se već u drugom krugu se znalo ko bi mogao da bude i pobjednik te se to njemu i nikako nije svidjeli jer se već na samom početku napravilo finale a to nema ni malo smisla da se uradi ovako i na ovakav način.

Onda Džejla je jako dobar kandidat i ima jako dobar talenat kojim je naprosto sve oduševila sa svojim izgledom i stilom koji ima a i talentom po kojem je ona itekako poznata.

Ni sama se nije nadala da će vrlo brzo da uspije da postigne ovakav uspijeh u svom životu.

Neke stvari ni sama nije mogla da predvii ali jako je sretna i zadovoljna sa svim što je i postigla i napravila u svom životu.

Na svom YpuTube kanalau ona je sakupila čak 1,6 milona pratitelja koji su odušvljeni sa svim što ona radi u svom životu.

Neke stvari ni sama nije mogla da predvidi te se itekako oduševila sa svim do sada a Bosancu i nikada ništa nije zanmjerila što joj je govorio pa tako da sada i neće ni to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *