Showbiz

Džidža je odlučila otkriti neke stvari o LUNI ĐOGANI za koje niko nikada nije znao!!!

Aleksandra Stojković Džidža je nedavno odlučila reći par riječi o svojoj sada već kolegici Luni Đogani koje je ona odavno znala ali nije htjela da se miješa i sve to.

Naime ona je otkrila kako je Luna počela da radi na sebi i kako ide na privatne časove u jendu muzičku školu i kako se maksimalno trudi da napravi određene stvari na najbolji mogući način.

Džidaž nikada nije skrivala svoje simpatije prema Luni Đogani i to se itekako moglo vidjeti i osjetiri na pravi način.

Neke stvari koje su joj se u međuvremenu desile su itekako uticale na sve to da ni ona sama niej mgoal da vjeruje da je nešto ovako i nan ovakav način moguće da joj se desi.

Luna je oduševila zbog njenog odnosa sa njenim tadašnjim momom Slobodanom Radanovićem i njegovom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Neke stvari ona nije mogla predvidjeti tada te je bila spremna na sve samo kako bi uspjela da uradi ono što želi i na koji način.

Priznala je da je Luna obradovala zbog ovoga jer je bila spremna da napraiv ono o čemu ej oduvijek maštala i odlučila se potruditi da to zaisat i napravi i na ovakav način ostavri kada ona to želi i smatra da je najbolje da napravi i uradi.

Sada se trudi oko svega da to sredi i napravi na najbolji mogući način i onako kako ona želi da ima i vidi da je potrebno da napravi u svom životu.

Sretna je jer ide svojim koracima kako je oduvijek htejald a ide i napreduje u tom pogledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *