Showbiz

Edis napustio ZADRUGU.. Sreo je ZILHU, i izgleda da je shvatio koliko je voli.. Dragana je poludila kada je ovo vidjela..

Edis Fetić je morao napustiti rijaliti kako bi se pojavio na suđenju sa svojom suprugom kako bi se konačno razveli i kako bi se taj slučaj riješio.

Niko nije mogoa ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi i da stvari sada funkcionišu ovako.

Edis je odlučio da će se razvesti od nje bez obzira na sve i da je najbolje da se stvari odvijaju na taj način jer je on shvatio kako je ipak Dragana žena za njega i kako on nju želi da ima pored sebe i samtra da je to najbolja odluka.

Naime Edo je na putu prema sudu sreo veliki broj svojih prijatelja koji su mu poželili sreću u razvodu sa Zilhom jer su svjesni koliko će sada taj proces biti težak i kako će biti potrebno dosta vremena da se te stvari eliminišu i riješe na pravi način.

Svi su mogli vidjeti da Edisu nije bilo baš svejedno kada je vidio Zilhu i kako i na koji način se ponašao prema njoj kada je vidio kako ona izgleda.

Očigledno je da ljubav još postoji iako on tvrdi da ljubavi više nema i da je prošla jednim velikim dijelom.

Neke stvari koje su mu se desile u međuvremenu su velikim dijelom uticale na njegovu odluku da on razmišlja ovako i da se trudi da na ovaj način uradi i napravi određene stvari.

Nikada nije mogao ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće ali I desilo se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *