Showbiz

Edis VJERIO svoju djevojku u RIJALITIJU a evo šta mu je njegova SUPRUGA poručila!!!

Edis Fetić je u vezi sa Draganom Mitar sa kojom djeluje jako sretan i zadovoljan bez obzira na činjenicu kako je on u braku i kako ima djecu koja ovise o njemu.

On je nedavno pričao sa Drvetom mudrosti i rekao je kako on ima u planu da svojoj djevojci za Dan zaljubljenih pokloni prsten i da je već dugo razmišljao o tome te i da je siguran u svoju odluku da je ispiravna i da to želi.

Naime oni su dobili zadatak da osmisle plan kako i na koji način da iznenade svoje ljepše polovine i na koji način.

Naime on je priznao da razmišlja o prstenu dok mu je drvo reklo kako je ono pomislilo na poziv s obzirom da je on do sada imao telefonske pozive sa svojom suprugom.

Mnoge je ovo iznenadilo i pitali su se da li je on zaista ozbiljan sa svojim planom a to ćemo moći vidjeti samo u narednom periodu s obzirom da je ostalo još samo dva dana do Dana zaljubljenih.

Neki se naravno nisu nadali da je moguće da vide i čuju nešto ovkao od njega i na ovakav način ali njemu do sada nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

On je odlučio da želi da ima vezu na ovakav način i da je sve to najbolje za njega i niko mu to nije mogao i naravno i nije ni htjeo da zabrani.

Pogledajte kako je on sve to saopštio i izjavio.

https://youtu.be/HoK1LgGdhH4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *