Showbiz

Edisova djeca proživljavaju pakao od kako je njihov otac otišao u RIJALITI.. Svi im se smiju..

Edis Fetić Edo je u rijalitiju započeo svoju vezu sa Draganom i bez obzira na sve što se i kako desilo. Neke stvari koje su im se desile u rijalitiju su mnogi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime Edis ima troje djece sa Zilhom Karišik i to su svi mogli saznati i uvjeriti se da je nešto ovako moguće.

Naime Edo se opustio u potpunosti i odlučio se maksimalno posvetiti svemu tome i uživati dok se njegova žena brine o njegovoj djeci i maksimalno se trudi da sve uradi i odradi na najbolji mogući način.

Naime ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Edis je oduvijek bio spreman da uradi sve samo kako bi i on i njegova draga bili sretni i zadovoljni nakon svega što im se do sada desilo.

Neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to i neke stvari koje su im se desile u međuvremenu su jako uticale na sve to.

Edis i njegova draga Dragana su u rijalitiju imali nekoliko svađa i u to su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Zilha se trudi da se djeca osjećaju lijepo i ugodno i da nemaju neke probleme sa svim tim i da ne slušaju baš neke priče koje su im se desile u međuvremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *