Showbiz

Edo i Dragana imali žestoku AKCIJU.. SPAO IM JE POKRIVAČ i sve se vidjelo…

Dragana i Edo su imali vrelu akciju sinoć i nisu mogli da smire svoje strasti i da sakriju kako se osjećaju i na koji način su oni odlučuili da se opuste ispod pokrivača.

Naime sada sau malo promijenili pozu i odlučili su da će biti okrenuti leđima jedno drugome kako bi se mogli zabaviti na taj način da bi mogli da zadovolje svoje strasti i kako je to zapravo sve ono što oni vole i čemu se poisebno raduju da sve to urade i odrade na najbolji mogući način.

Niame oni su se dodirivali ispod pokrivača te se sve moglo vidjeti i shvatiti kako i na koji način su se oni odlučili zabaviti i pta je zapravo najbolje za njih i na koji način.

Naime oni su malo i zatresli krevet te je bilo jasno da oni imaju odnose i da se igraju na taj način i da su odlučili da ro urade po ko zna koji put i da im nije oproblem što su u sobi sa njima svi ostali i što ih gleda veliki broj ljudi.

Naime Edo je odlučio da će da se zabavi na pravi način da svojom dragom i da će da bud es anjom bez obzira što ej i ona udata a i on oženjen i štio ima troje djece.

Oni su nastavičli svoju romansu bez obzira nas ve to jer su smatrali da je to najbolje i da treba da sve to urade i da je to za njih kao i da ih ništa drugo i ne zanima i da su najbvažniji jedno drugom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *