Showbiz

EKREM JEVRIĆ ima SINA koji ne liči na njega a on je sada otkrio kako mu njegov OTAC NIJE NIŠTA OSTAVIO…

Ekrem Jevrić je postao poznat zahvaljujući svojoj pjesmi “Kuća poso” i zaista ta pjesma je postala pravi hit iako nije baš dobro otpjevana ali on je otpjevao na poseban način i zbog toga je i postala tako poznata.

Naime Ekrem je nakon toga odlučio da će da uše u rijaliti Farma gdje ej radio sve i svašta i naravno nekoliko puta se osramotio ali on na to nije gledao na taj način jer je njemu važno bilo da on samo postane poznat a ne način na koji će uspjeti u tome.

Naime on je nažalost vrlo brzo preminuo, imao je srčani udar dok je bio u New Yorku i njegova porodica nije mogla da vjeruje da su ga ovako rano izgubili i ostali bez njega.

Njegova žena Igbala Jevrić mu je rodila 4 sina koji su mu uljepšali i usrećili cijeli život.

Njegovi sinovi Enis, Verdin, Berat i Hajrudin i ni jedan od njih toliko ne liči na Ekrema i da oni sami ne otkriju da im je on otac niko ne bi mogao to sam da otkrije jer zaista ne postoji neka velika sličnost između njih.

Verdin redovno na društvenim mrežama dijeli brojne fotografije i vidi se kako on zaista voli da uživa u životu i kkao on radi u službi za obezbjeđenje.

Verdin Jevrić je do sada pokazao kako on inma slično ponašanje kao i njegov otac i kako su njemu neke stvari sasvim normalne i kako on želi i voli da radi sve što mu padne na pamet.

Nema problema da radi nešto za šta već zna da nije dobro za njega i njemu se neke stvari sasvim normalne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *