Showbiz

Ela DVORNIK SE PORODILA U TAJNOSTI..Evo i zašto je uradila nešto ovako!!

Ela Dvornik je odlučila da će ovaj put da se porodi u tajnosti i kako bi to ipak najbolje bilo za nju da uradi i odradi na ovaj način. Naime ona je 24.02. dobila kćerkicu koja je unijela puno sreće u njihov život.

Ella Dvornik je odlučila da će svojoj kćerkici dati malo neobično ime a radi se o Lumi Wren, to je ime njene kćerke.

Naime ona je podijelila fotografiju i napisala kako ih je tata Čarls kopirao i kako su postale jako sretne i zadovoljne zbog svega toga.

Naime Ela je odlučila da će svoju kćerku sakriti daleko od javnosti jer je smatrala da je ipak nešto ovako i na ovakav način bolje da joj se dešava.

Ona se porodila prije vremena i nije se ni nadala da bi ovako rano mogla da se porodi id a upozna svoju kćrekicu a i priznala je da jedva čeka da je njen mali brat vidi i upozna.

Naime Ela Dvornik je shvatila koliko je porodica bitna te kako je spremna uraditi sve da bi bila sretna i da bi imala ono što želi i što joj je potrebno za sreću u životu i da neke stvari ni sama nikada nije mogla zamisliti da joj se dese i to na ovakav način.

Zato je sada spremna da uradi sve samo kako bi svi bili sretni i zadovoljni i kako bi imali sve što im je potrebno za sreću i radost u životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako i na koji način se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *