Showbiz

Ella DVORINIK ima posebne zahtjeve da bi PRISTALA DA IDE NA SNIMANJE!! Producenti su BIJESNI NA NJU te joj poručili…

Ella Dvornik je nedavno ja svom Instagram profilu podijelila jednu priču koja je sve posebno iznenadila i naljutila jer ipak to niko do sada nije znao.

Ona je svoje pratitelje upitala da li oni imaju neke stvari ili navike koje u životu ne mogu da rade i niko ih ni sa čim ne može nagovoriti na to. Naime ona je priznala da nikada nije volila da nosi stvari bez rukava jer ne voli da gleda svoja gola ramena, pazuhe i laktove jer joj je nekako to sve fuj.

Ona može da bude u kupaćem kostimu jedno 5 minuta ali odmah ima želju da ga skine jer se ne osjeća ugodno i lijepo.

Osim toga ona ne voli i da nju ljudi grle ili dodiruju koji imaju ovakvu odjeću na sebi.

Onda ne voli ljude koji mljackaju jer je to posebno nervira i ne može da podnese to da sluša.

Ella je posebno sve iznenadila jer niko nije očekivao od nje nešto ovako da bi ona molga da ima i da joj smetaju ovakve stvari.

Naime njena drugarica joj je poručila da se zamara sa glupostima i da su ovo stvari koje ne bi trebalo da je muče i ljute i da joj je bolje da uzme amlo vremena za sebe kako bi uživala a ne zanemarivala se sa ovakvim stavrima.

Naravno sve ove stvari joj sada predstavaljju veliki porblem u poslu jer ona ne može da se nosi sa njima i ne zna na koji način da se izbori sa tim.

Ella Dvornik je imala veliku svađu sa svojim producentima oko posla jer ona neke stvari ne može da uradi jer joj smetaju.

Na sve ovo su joj njeni prijatelji poručili da su sigurni da je ona zbog svega ovoga i izabrala ovakvog bračnog partnera koji je 365 dana u puloveru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *