Showbiz

Emina JAHOVIĆ ISTETOVIRALA njegovo ime na svojoj ruci..

Emina Jahović je nedavno odlučila da će na svojoj ruci da istetovira imena svoje djece, sinova Javuza i Jamana. Naime ona je odlučila da će to da uradi na unutrašnjoj strani nadlaktice.

Ona je do sada na sebi uradila nekoliko privremenih tetovaža jer nije htjela da riskira i da uradni neku tetovažu pa se kroz par dana pokaje za to i poželi da izbriše tu tetovažu.

Ali sada je sigurna da ovo što je sada htjela da istetovira da će da traje za cijeli život i zbog toga nije ni bilo potrebe da se dvoumi da li da to uradi ili ne.

Ova ljubav koju osjeća prema svojim sinovima je neprolazna i ni malo ne sumnja da bi mogao da dođe dan da ta ljubav postane manja.

Emina je zbog toga odlučila da će da uradi ovo i da ima ovu tetovažu dok je živa jer je sigurna u ovu ljubav prema svojim sinovima.

Njena tetovaža se nalazi sa unutrašnje strane njene ruke i toliko i nije primijetna dok ona ne podigne ruku jer samo tada se baš vidi tetovaža.

Emina Jahović je bila spremna na sve samo da bi usrećila i sebe ali i svoje sinove jer i oni kada su vidjeli šta im je majka uradila su se posebno obradovali i oduševili jer ipak nisu očekivali nešto ovkao od nje.

Pamtiti će ovo dok su živi jer ovo je gest koji nikada neće moći da zaborave jer njihova majka je odlučila da neće da skriva ljubav koju osjeća prema njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *