Showbiz

Emina Jahović je LOŠE, iz dana u dan dijeli sve GORE STVARI!! Pogledajte za kim ona zapravo PATI..

Emina Jahović je nedavno podijelila prouku koja je sve rasplakala i zaista se vidi kako je ona u velikoj depresiji iz dana u dan i da sama ne zna kako više da se nosi sa svim tim.

Emina Jahović je napislaa poruku za svoju majku te je napisala kako joj je važno da svi ljudi na vrijeme shvate koliko su im majke bitne u žiovotu i kkao treba da ih cijenimo i poštujemo dok su žive jer kasnije je uzalud.

Napisala je i da niko ne treba da je uzima zdravo za gotovo i kako su je sada uhvatili teški dani i kako na ovom svijetu svako od nas ima želkju da vidi nekoga koga nema priliku da vidi. Svim osobama koje volite recite to dok su oni još živi i ne razmišljate puno o tome i uradite to što prije.

Nekada će te doći u situaciju da se kajete zbog nekih stvari koje su vam se desile u žiovtu i koje niste moglid a predvidite.

Sigurna je da na ovom svijetu postoje osobe koje vas posebno ljute ali potrudite se da ih ignorišete ili da samo jednostavno zaobiđete takve osobe u tom trenutku i da im kroz par minuta kada se smire pokažete koliko ih volite jer je ćživot nepredvidiv i nikada ne znae koji trenutak će za vas da bude posljednji.

Njoj se desilo nešto tako i sadsa je posebno ljuta na sebe te iz tog razloga svima savjetuje da ne rade to kao što je ona uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *