Showbiz

Emina Jahović od bivšeg muža dobila platu u iznosu od 700.000 eura a pogledajte u zašto..

Emina Jahović je odlučila da će se iseliti iz kuće koju je dobila od Mustafe Sandala nakon što su se razveli a ta kuća koju je ona dobila, vrijedi 700.000 eura.

Ona je nedavno priznala kako je odlučila da će se preseliti u novu kuću i kako jednostavno ne želi više da provodi vrijeme u kući od Mustafe tako da smatra da je najbolje ovako.

Ona je na svom Instagramu podijelila par fotografija te je napisala kako je ovo njen novi dom i kako je ona sada odlučila da će napraviti prvi korak.

Kupila je kuću u blizini Mustafe i tačno se nalazi u tom dijelu grada a prvo su svi pomislili kako se možda radi o pomirenju ili sličnoj stvari ali ona tvrdi da od toga nema ništa nego se samo radi o najprometnijem dijelu grada.

Što se Mustafe i viđanja sa njim tiče ona može da ga vidi kada god to poželi i kada god to bude htjela.

Naime Emina je priznala da kuća koju je imala od Mustafe je nekako bila prevelika za nju i nije mogla da više bude tamo sama sa sinovima pa je odlučila da je ipak najbolje da možda se iseli i da ima neki manji prostor koji će da bude dovoljan za nju i sinove.

Na njenim forografijama će te moći vidjeti kako izgleda njen dom i kako ona uživa u svojoj vili koju je kupila za sebe i sinove.

Ipak neke stvari nije mogla ni predvidjeti u svom životu tako da se ovo zaista desilo iznenada sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *