Showbiz

Emina JAHOVIĆ priznala da više ne želi djece i da je to dosta.. Evo šta njen momak Sadetin kaže o svemu tome!!

Emina Jahović je do sada rodila dva sina za koja kažu da su njena najveća radost i sreća u životu i da ne zna šta bi bez njih. Naime svima je već poznato kako se ona razvela od svog supruga Mustafe i da ej u vezi sa njegovim prijateljom Sadretinom.

Naime Emina Jahović je priznala da su joj sinovi nedavno priznali da imaju veliku želju da im ona rodije brata ili sestru ali ona tvrdi da sada ni ne pomišlja o tome.

Na početku njene veze tvrdi da su jioj sinoivi bili poprilično stidljivi dok se nisu navikli na njega nakon čega su ga prihvatili na najbolji način.

Naime Emina Jahović je priznala da je itekako srećna i zadovoljna sa svim do sada što je uradila i napravila u svom životu i da neke stvari ni sama nije znala na koji način je najbolje da ih riješi i eliminiše.

Naime ona je odmah primijetila kako su se djeca itekao sprijateljila sa Sadretinom što joj je itekako prijalo i obradovalo je na pravi način.

Naime ona je djeci objasnila kako je itekako rano da sada pričaju o tome i na koji način je moguće da ona njima rodi brata ili sestru.

Tvrdi da nije razmišljala o svemu tome ali u koliko bi on bio za to i sama bi to prihvatila.

Emini nikada nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način u svom životu te se izmučila da bi dobila ono što joj je bilo najbolje u životu i onno što je usrećilo i obradovalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *