Showbiz

Emina Jahović se pohvalila sa novim stanom ali evo ko ga joj je i platio!!

Emina Jahović je nedavno kupila novi stan kako bi mogla u njemu da uživ sa svojim sinovima i da ima sve što želi i poželi da ima te na pravi način kako to i zaslužuje da ima.

Mustafa Sandal je Emini odlučio maksimalsno da pomogne i da se potrudi oko svega da joj obzezbijedi žiovt kakav treba da ima i kakav zapravo i zaslužuje da ima.

Emina je nakon razvoda ostala sa Mustafom u njihovoj kući u kojoj su oni živjeli dugo vremena i u kojoj su dosat uspomena stekli i dobili za određeni period.

Naime Emina ej tamo bila čak oko dvije godine i zasiat se Mustafa nikada nije žalio zbog toga ili slično jer njemu nikada nije bio problem da Emini pomogne oko bilo čega s obzirom na činjenivu kako su živjeli zajendo čak dugih deset godina i kako su imali sve što žele i požele da imaju u svom životu.

Emina je sada kupla stan u Mustafinom komšiluku i sada tamo uživa sa sinovima koji mogu da vrijeme provode sa svojim ocem i nravno oko kupiovine stana joj je Mustafa maksimalno pomogao i potrudio se da to uradi i odradi na pravi način i da bude sve onako kako i treba da bude i kako ona narvno i zaslužuje da ima.

Emina je podijeila veliki broj fotografija na kojima se vidi kako izgleda njen stan i itekkao se vidid a ona sada nema onaj luksuz koji je imala dok je bila sa Mustafim u braku i dok je sa njim maksimalno uživala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *