Showbiz

EMINA ne prestaje plakati od kako je saznala ko je MUSTAFINA NOVA DJEVOJKA…

Emina Jahović je odlučila da će se preseliti u kvart u kojem Mustafa Živi i u kojem će moći on da provodi što više vremena sa djecom jer je ona primijetila kako im otac baš fali. Tako da je odlučila da će se preseliti i biti u blizini njega.

Emina Jahović i Mustafa Sandal su bili 10 godina u braku i oni se već dobro poznaju i vrijeme koje su proveli zajedno im niko neće moći da zamijeni.

Naime nedavno je Mustafa uhvaćen sa jednom plavušom kako šeta a niko nije mogao ni pretpostaviti o kome se radi a ni sama Emina.

Naime radi se o nekoj izuzetno mladoj djevojci što se može vidjeti na osnovu fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Naime Mustafa Sandal do sada nije bio viđen ni sa jednom djevojkom nego samo Emina sa Sadretinom.

Njoj nije trebalo baš dugo da krene dalje ali nažalost ta veza joj i nije baš trajala dugo.

Prije samo mjesec dana Emina Jahović se preselila u novu kuću koja se nalazi u blizini Sadretina i to je bio jedini način da ona bude bliže Mustafi jer on je imao želju da što više provodi vrijeme sa svojom djecom.

Emina se nije baš obradovala i nije baš zadovoljna izborom nove djevojke svog bivšeg supruga ali mora da se pomiri sa tim i kao i što se on morao da pomiri sa činjenicom da je ona sa Sadretinom.

Pogledajte i sami i uvjerite se u to kako izgleda njegova nova djevojka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *