Showbiz

Emina prije par dana bila u ITALIJI!! Pod velikim je strahom da se i ona nije zarazila.. Evo šta je odlučila uraditi!!

Naime nakon Kine veliki broj oboljelih se pojavio i u Italiji te s mnogi itekako uplašeni zbog svega ovoga i nisu se nadali da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime do sada je u Italiji umrlo čak 7 osoba a zarazilo se njih 220.

Naime u Milanu je prošle sedmice bio veliki broj građana jer je vladala Nedjelja mode a tamo je bio i veliki broj naših poznatih ličnosti.

Naime tamo je bila i Emina Jahović koja je odlučila otići na ovo mjesto kako bi uživala a nije se ni nadala da bi se mogla pojaviti ovakva situacija i ovakvi problemi.

Emina je podijelila video na kojem je ona pričala otvoreno o svemu te je priznala da je ona tokom boravka u Milanu bila malo više opuštena i da se nije ponaša bezbijedno i nije nosa masku na licu jer je bilo sramota.

Ni sama nije bila svjesna da bi se moglo desiti nešto ovako i na ovakav način.

Emina Jahović je poručila svima da ne rade ovakve stvari i glupasto kao što je ona uradila i da svoju djecu što više savjetuju da peru ruke i vode brigu o svojoj ličnoj higijeni i da ni slučajno ne zanemare određene stvari jer tada nastaju problemi a situacija nije ni malo bezazlena.

Ne bi se trebalo igrati sa ovakvim stvarima i trebalo bi što više da se vodi računa o svemu ovome i na pravi način kako bi se određene stvari eliminisale i riješile na pravi način i onako kako je to potrebno te kao problem ne bi rastao iz dana u dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *