Showbiz Zanimljivosti

ESTRADA SE TRESE OD CECE I NJENOG NOVOG DEČKA! SRBIJA BRUJI O NJIMA! Pogledajte tko je on i kakvu prošlost ima!

Da će Ceca javno priznati da je u vezi sa nekim, zaista niko nije vjerovao da će to da se desi. Međutim, došlo je vrijeme i to se desilo. Ipak, dečko je mlađi osam godina od nje ali to i nije neka razlika. Razveden je i ima djevojčicu a ono što je sve zanimalo jeste to što je njegova bivša supruga trenutno djevojka Saši Kovačeviću. Ovaj četverougao je sve zaintrigirao.

Zorana Tasovac je bivša supruga Bogdana Srejovića koji je odnedavno u vezi sa Cecom Ražnatović i kako se priča, uopšte se više i ne kriju.

Upoznali su se na rođendanu Cecine prijateljice i od tada se ne razdvajaju. Bogdan ima kćerku Iskru i baš zbog nje je ostao u dobrim odnosima sa suprugom.

I ona je svoju sreću pronašla pored Saše Kovačevića i ne komentarišu svoje veze. Svima je sada čudno jer je to Ceca krila do sada.

Anastasija i Veljko se još uvijek nisu oglašavali a vjerujemo da im je ovo već poznato i da se trenutno pripremaju kako da to objasne medijima.

Vidjeti ćemo šta će reći ali jedno je sigurno a to je da se estrada trese, jer nakon 21. godinu od kako je Arkan preminuo, Ceca ni jednog dečka nije javno pokazala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *