Showbiz

EVA LONGORIA je proslavila prvi rođendan svog sina, a kada vidite kakav luksuz su oni imali itekako će te se iznenaditi!!

Poznata glumica Eva Longoria je nedavno proslavila prvi rođendan svog sina Santiaga Enriquea te mu je povodom toga napravila veliko slavlje kako bi on imao sve što mu je potrebno i kako bi bio zadovoljan.

Naiem on je imao itekako veliku zabavu na kojoj je bio veliki broj Evinih prijatelja koji su došli da bi uveličali i uljepšali ovu veliku prosalvu njenom sinu.

Na osnovu brojnih fotografija koje smo mogli da vidimo itekako možemo reći da su oni imali fenomenalnu zabavu i da im je bilo zaista jako dobro.

Naime nje sin je imao bijelo odijelo i ona je nosila bijelu haljinu kao ni imali iste kombinacije i kako bi izgledalo ovako lijepo i dobro.

Poznata glumica je postala majka u svojoj 43. godini nakon što je toliko vremena planirala da ima i u planu da dobije bebu ali nikako joj nije išlo za rukom.

Naime ona je uspjela da zatrrudni u 43. godini što rijetko koja žena uspije da ostavri i zasita je mnoge iznenadilo kao i nju samu jer je uspjela u tome i zaista je to za nj bilo i posebno sretna vijest jer je toliko to iščekival ai maštala o tome.

Tvrdi da je ovo bila jedna od njeljepših vijetsi za nju i nije se nadala da bi mogla da joj se ostvari njena želja o kojoj je toliko vremena maštala i da se baš sad ostvari.

Eva Longoria je zaista prelijepa žena kojoj se mnogi dive kada vide kao ona izgleda jer je njen izgled zaista i fenomenalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *